Vanaf juni is het weer mogelijk om catering te bestellen. S-Catering verzorgt u, uw familieleden en vrienden graag zodat u kunt uitzien naar een warm samenzijn om mooie herinneringen te delen met elkaar in onze koffiekamer.

Koffie compleet voor € 12,50
Gastvrouw, onbeperkt versgemalen koffie, cappuccino, thee én verse muntthee met honing. Rijkelijke zoetigheden en croissant “strik” geserveerd per persoon van onze patisserie Leek.

Duinrust compleet voor € 19,50
Gastvrouw, onbeperkt koffie, cappuccino, thee, verse munt thee met honing, frisdrank, vruchtensappen & wijn.
Op tafel staan de glazen en drankjes voor u klaar met een bordje heerlijke verse clubs, belegd met 1x vis, 1x vlees en 1x met kaas. Dan serveren we een vegetarische pomodori soepje met een kaasstengel. We hebben een trolley zodat we de gepaste afstand kunnen houden om u een glas wijn aan te bieden, een lekker koud biertje of wat anders. We sluiten af met een heerlijk kopje versgemalen koffie en een parfait.
Ons streven is dat u ondanks het verdriet met een goed gevoel de dag bij ons afsluit met dit compleet verzorgde arrangement.

Boom des levens voor € 195,00
Proost op het leven van uw dierbare, een mooi moment met elkaar.
Na de plechtigheid staat er een prachtige boom voor u klaar met 30 gevulde
champagneglazen (waarvan 24 bubbels en 6 met fruitsap) en een klein hapje. De boom kunt u ook als extra optie bij één onze arrangementen kiezen.

De arrangementen
De arrangementen zijn afgestemd op één uur in onze koffiekamer.
Mocht u liever iets uit onze brochure willen kiezen, dan zijn wij genoodzaakt om 125,- euro servicekosten te berekenen. Als er dieet, allergie of religiewensen zijn dan horen we dat graag van u. We houden ons aan de richtlijnen van de RIVM zodat u een fijn en veilig samenzijn kunt hebben in een intieme sfeer. Dit alles doen wij met alle liefde en een glimlach.

Contact
W: s-catering.nl
E: info@s-catering.nl
T: 06 50 60 75 03

Leave a Reply