T

Tarievenlijst Cremeren

Duinrust Crematie 1

Hierbij zijn alle kosten inbegrepen zoals, het crematierecht, 45 minuten gebruik aula en 45
minuten gebruik koffiekamer en het ophalen van de asbus.

Duinrust Crematie 2

Hierbij zijn alle kosten inbegrepen zoals, het crematierecht, 60 minuten gebruik aula en 60 minuten gebruik koffiekamer en het ophalen van de asbus.

Duinrust Crematie 3

Hierbij zijn alle kosten inbegrepen zoals, het crematierecht, 30 minuten gebruik aula geen gebruik koffiekamer en het ophalen van de asbus.

Kostenindicatie Cremeren
Duinrust Crematie 1€ 1.132,50
Duinrust Crematie 2€ 1.238,94
Duinrust Crematie 3€ 919,62

Crematie Plus

Er bestaat een mogelijkheid dat de nabestaande hun dierbare zelf naar het Crematie Centrum kunnen begeleiden. Tot aan de poort is dit gratis. Indien de nabestaande mee naar binnen willen tot aan de crematieoven in het Crematie Centrum (maximaal 5 personen of in overleg meerdere personen) zijn extra kosten verbonden (crematie plus).

Extra gebruik aula/koffiekamer

Indien de beschikbare tijd voor het gebruik van de aula en/of koffiekamer niet voldoende is kan deze verlengd worden per half uur.

Overige kosten
Crematie Plus€ 175,-
Toeslag persoon boven 150 kg€ 350,-
Extra gebruik aula of koffiekamer per 15 minuten€ 53,22

Indien de beschikbare tijd voor het gebruik van de aula en/of koffiekamer niet voldoende is kan deze verlengd worden per half uur.

Na afloop van de begrafenisplechtigheid is het mogelijk om tijdens de condoleance consumptie te laten serveren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de administratie van de begraafplaats.

Het is niet toegestaan zelf dranken of voedsel mee te nemen omdat de begraafplaats Duinrust verantwoordelijk blijft voor de kwaliteit en hygiëne. Deze verantwoordelijkheid kunnen wij niet dragen voor zelf meegebracht voedsel en/of dranken.

Prijzen onder voorbehoud van schrijf of type fouten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met ons via e-mail, telefoon of ons contactformulier.